Modernit kivityöt Varsinais-Suomi / uusimaa Hyville muistoille Kaiverrus luonnonkiviin Lemmikkien muistokivet

Lemmikkimuistokivet

Lemmikit

Lemmikkimme ovat meille tärkeitä ja vaalittuja. Rakkaita perheenjäseniä. Lemmikin elinkaari useasti päättyy ennen kuin sitä ehtii edes asiaan valmistautumaan. Suru on kova paikka ja vaatii todellista ponnistelua päästä siitä yli. Omakohtaisesti kokeneena kunniallisella saattueella, lämmöllä muistamisella ja läheisten tuen avulla on kantava voima surutyön käsittelyyn. Tärkeintä kuitenkaan ei ole hankinnat vaan ettei kukaan jäisi surutyön kanssa yksin.
Rakkaan lemmikin muistoksi voi toteuttaa itsensä tai oman perheensä näköisen teoksen. Kaikki työt toteutetaan rakkaudella ja osaavin ammattiottein. Teos voi olla jopa oman pihan luonnonkivi, kivilevy tekstillä, muotokuvalla tai vaikka molempia. Kaiverrusmenetelmiä yrityksemme tarjoaa laajan kattauksen, mutta tarpeen mukaan myös helposti ja vaivattomasti.
Materiaalina pääsääntöisesti kivi, mutta toteutamme myös lasikaiverruksia. Asiakas saa asettelusta tietokoneella tehdyn vahvasti suuntaa antavan mallikuvan halutessaan tilauksen yhteydessä. Me tarjoamme myös kohteissa tehtyjä kaiverruksia ja kiviveistoksia. Pintakäsittelymenetelmistä näet kuvia sivuillamme. Vastaamme kaikkiin kysymyksiinne puhelimitse, sähköpostitse, sekä wattsapilla, joten ota rohkeasti meihin yhteyttä.

Ota yhteyttä

Jussi Kormano
044 2066 906
T:mi KiviGrafia
jussi.kormano@kivigrafia.fi